Facebook Pixel Sportdog.gr | Γυρίζει Ευρώπη και αλλάζει τις ισορροπίες; Συναγερμός στην Ευρωλίγκα για τον παικταρά από το NBA!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-06-18 22:45:00

Γυρίζει Ευρώπη και αλλάζει τις ισορροπίες; Συναγερμός στην Ευρωλίγκα για τον παικταρά από το NBA!

Sportdog Team
Γυρίζει Ευρώπη και αλλάζει τις ισορροπίες; Συναγερμός στην Ευρωλίγκα για τον παικταρά από το NBA!

Χαμός με σπουδαίο άσο!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε πέρυσι το "άλμα" για το NBA, ωστόσο η πρώτη του σεζόν δεν ολοκληρώθηκε όπως θα περίμενε ο Σέρβος.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έβγαλε πολλά προβλήματα τραυματισμών χάνοντας συνολικά 37 παιχνίδια και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9,5 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε μόλις 45 συμμετοχές.

Συνεπώς, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Λος Άντζελες Κλίπερς εξατάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσουν τον Τεόντοσιτς ενόψει της καταληκτικής ημερομηνίας της 15ης Ιουλίου, μέχρι την οποία οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αφήσουν ελεύθερους τους παίκτες τους.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Σέρβος δεν πρόκεται να δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ομάδα του. Δεν ξέρουμε εάν σκοπεύει να παραμείνει στο NBA, σε περίπτωση φυσικά που προκύψει πρόταση από κάποια ομάδα, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως αν επιστρέψει στην Ευρώπη, οι κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας θα τον κυγηγήσουν προσφέροντας πλουσιοπάροχα συμβόλαια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags