20/06/18 - 22:20

Δήλωση-παρέμβαση Μαρινάκη: Θα μπει στην ΚΑΕ; Τι λέει για Αγγελόπουλους, σε ποιον ρίχνει... καρφιά

Τοποθέτηση με αφορμή τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Sportdog Team
Δήλωση-παρέμβαση Μαρινάκη: Θα μπει στην ΚΑΕ; Τι λέει για Αγγελόπουλους, σε ποιον ρίχνει... καρφιά
4.172views 0shares

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στηρίζει τους αδελφούς Αγγελόπουλους και αφού ξεκαθαρίζει πως είναι οι μοναδικοί μαζί με τον ίδιο, που βάζουν χρήματα στον Ολυμπιακό, σημειώνει πως περιμένει το μπάσκετ να επιστρέψει στην κορυφή.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΚΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία πρόθεση εμπλοκής στην ΚΑΕ, ούτε ο ίδιος ο προσωπικά ούτε ο γιος του, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα.

Η δήλωση Μαρινάκη 

«Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο. 

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους. 

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν. 

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του. 

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης. 

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας. 

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. 

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ