Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα «σκάσει» η τεράστια βόμβα; Σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να κάνει το «μπαμ» με Τεόντοσιτς!
| 2018-06-21 15:24:00

Θα «σκάσει» η τεράστια βόμβα; Σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να κάνει το «μπαμ» με Τεόντοσιτς!

Sportdog Team
Θα «σκάσει» η τεράστια βόμβα; Σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να κάνει το «μπαμ» με Τεόντοσιτς!

Αν γίνει, θα πρόκειται για την μεταγραφή του καλοκαιριού!

Το ενδεχόμενο να μην ενεργοποιήσουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς την option του Μίλος Τεόντοσιτς έχει προκαλέσει... αναβρασμό στις ομάδες της Ευρώπης, που φυσικά περιμένουν στη... γωνία για να τον αρπάξουν!

Σύμφωνα με το srpskainfo.com, η Φενέρμπαχτσε εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να ντύσει στα "κιτρινόμαυρα" τον Σέρβο γκαρντ, αν δεν συνεχίσει στο NBA, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, την ώρα που ο Μπραντ Ουαναμέικερ μοιάζει ένα βήμα από την έξοδο από την τουρκική ομάδα (φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα).

Ο Τεόντοσιτς είχε αρκετούς τραυματισμούς φέτος και ίσως αυτό αποθαρρύνει πολλές ομάδες από τον "μαγικό κόσμο" να τον προσεγγίσουν και ίσως δώσει... πάτημα στις ευρωπαϊκές, με πρώτη και κύρια τη Φενέρ για να κάνουν την κίνησή τους.

Πάντως, την σεζόν που τελείωσε ο Σέρβος άσος μέτρησε 9,5 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags