Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπαν Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Τι αποφάσισαν και τι συμβαίνει με Καλάθη!
| 2018-06-21 21:36:00

Τα είπαν Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Τι αποφάσισαν και τι συμβαίνει με Καλάθη!

Sportdog Team
Τα είπαν Πασκουάλ-Γιαννακόπουλος - Τι αποφάσισαν και τι συμβαίνει με Καλάθη!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, για να συζητήσουν αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει την κυριαρ στην Ελλάδα, αλλά να κυνηγήσει και την υπέρβαση στην Ευρωλίγκα, συνεπώς ο στόχος τους είναι η δημιουργία μιας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει και στα δύο μέτωπα.

Ωστόσο, Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ συμφώνησαν στο ότι ο Νικ Καλάθης είναι ο πιο κομβικός παίκτης του Τριφυλλιού και ουσιαστικά ο σχεδιασμός της ομάδας δεν μπορεί να προχωρήσει προτού λάβουν απάντηση -θετική ή αρνητική- από τον Έλληνα γκαρντ στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν την προσφορά τους στον Καλάθη πριν από περίπου 15 ημέρες και περίμεναν την απάντησή του ακόμη και πριν την έναρξη των τελικών της Α1 με τον Ολυμπιακό. Αλλά, ο ομογενής γκαρντ δεν την έχει δώσει ακόμη και έτσι το «τριφύλλι» αναμένεται να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, ώστε να αρχίσει να καταστρώσει τα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, την ίδια στιγμή δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν δώσει προθεσμία δύο ημερών στον Καλάθη να απαντήσει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags