Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπλατ ή... Σφαιρόπουλος και «τέλος» ο Τρινκιέρι - Απίστευτη «απόφαση» για τον πάγκο του Ολυμπιακού
| 2018-06-23 21:38:00

Μπλατ ή... Σφαιρόπουλος και «τέλος» ο Τρινκιέρι - Απίστευτη «απόφαση» για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Μπλατ ή... Σφαιρόπουλος και «τέλος» ο Τρινκιέρι - Απίστευτη «απόφαση» για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ξεκάθαρη «εντολή» στους Αγγελόπουλους.

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν πλέον οι εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τρέξουν τις διεργασίες για τον διάδοχο του Έλληνα κόουτς.

Οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς και δεν αποκλείεται να συζητήσουν με όλους τις επόμενες ημέρες, ώστε να φτάσουν στον κατάλληλο.

Ο κόσμος, πάντως, ήδη έχει επιλέξει τον… εκλεκτό για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς από την ψηφοφορία στη σελίδα του sportdog.gr στο facebook, φάνηκε η τεράστια προτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του  Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες από το Λιμάνι, αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι του έχουν κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση.

Δεύτερος σε ψήφους, προς έκπληξη πολλών, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ στην τρίτη ακολουθούσε ο Μίλαν Τόμιτς. Πολύ πιο πίσω και με ελάχιστους ψήφους ήταν οι Τρινκιέρι, Πλάθα και Περάσοβιτς. 

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags