Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Λεκαβίτσιους για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό - Μένει ή φεύγει;
| 2018-06-25 20:36:00

Ατάκα Λεκαβίτσιους για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό - Μένει ή φεύγει;

Sportdog Team
Ατάκα Λεκαβίτσιους για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό - Μένει ή φεύγει;

Ο Λιθουανός άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αναφέρθηκε στην option που υπάρχει στο συμβόλαιό του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα».

Ο Λιθουανός πλέι μέικερ μετά την πρώτη του σεζόν στο ΟΑΚΑ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδα του (basketnews.lt) και υποστήριξε πως περιμένει να τον καλέσουν από τον Παναθηναϊκό Superfoods για το +1 του συμβολαίου του. «Έχω υπογράψει συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει option για +1 χρόνο. Νομίζω πως θα με κρατήσουν για δεύτερη χρονιά. Πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερος και όλα θα είναι διαφορετικά. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά. Περιμένω την 1η Ιουλίου. Καταλαβαίνω πως όλα έχουν να κάνουν με την απόφαση του Παναθηναϊκού. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ενημερώσει, οπότε περιμένω», ήταν τα λόγια του, αναφορικά με το θέμα του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε μέσα στη σεζόν, με την «κόντρα» με την Euroleague, είπε: «Ξέρεις, το θέμα είναι πως δεν υπήρχαν συζητήσεις γι' αυτά στην ομάδα, μεταξύ των παικτών. Κανείς δεν μιλούσε γι' αυτά από εμάς. Δεν αντιδράσαμε σε αυτά τα θέματα, προετοιμαζόμασταν για τους αγώνες. Δεν έδωσα προσοχή σε όλα αυτά» και συμπλήρωσε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Σε γενικές γραμμές, συνάντησα τον Γιαννακόπουλο μόνο δύο φορές. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags