Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολύωρη συνάντηση Πασκουάλ – Γιαννακόπουλου! Τι αποφάσισαν, πώς προχωράει ο ΠΑΟ
| 2018-06-25 21:23:00

Πολύωρη συνάντηση Πασκουάλ – Γιαννακόπουλου! Τι αποφάσισαν, πώς προχωράει ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Πολύωρη συνάντηση Πασκουάλ – Γιαννακόπουλου! Τι αποφάσισαν, πώς προχωράει ο ΠΑΟ

Τα είπαν, τα συμφώνησα  και τώρα… τρέχουν.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, στην οποία οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα ανοικτά θέματα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά και το πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες στο πολύωρο ραντεβού τους συζήτησαν για το θέμα του Νικ Καλάθη, που ακόμα δεν έχει απαντήσει στην εξαιρετική οικονομικά πρόταση του Τριφυλλιού, ενώ ασχολήθηκαν και με το plan b, σε περίπτωση που η υπόθεσή του «ναυαγήσει» οριστικά.

Παράλληλα, ο Πασκουάλ ενημέρωσε τον Γιαννακόπουλο για τις αποφάσεις του σχετικά με την παραμονή του Μάρκους Ντένμον στο ρόστερ και την αποχώρηση του Κένι Γκάμπριελ, ενώ έγινε και μία πρώτη κουβέντα για τους μεταγραφικούς στόχους που θα κυνηγήσει πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο!

Πλέον, ο Παναθηναϊκός με βάση όσα συζήτησαν διοίκηση και Πασκουάλ, θα αρχίσει να προχωρά τον σχεδιασμό του και τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να κάνει τις κινήσεις του σε όλα τα μέτωπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags