Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη… βόμβα Γιαννακόπουλου – Στα πράσινα ξανά ο Λάσμε – Απίθανο τι έκανε για να γυρίσει!
| 2018-06-27 00:06:00

Η πρώτη… βόμβα Γιαννακόπουλου – Στα πράσινα ξανά ο Λάσμε – Απίθανο τι έκανε για να γυρίσει!

Sportdog Team
Η πρώτη… βόμβα Γιαννακόπουλου – Στα πράσινα ξανά ο Λάσμε – Απίθανο τι έκανε για να γυρίσει!

Ήθελε σαν τρελός να φορέσει τα πράσινα και το απέδειξε.

 

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και πάλι από τη νέα σεζόν ο Στέφαν Λάσμε, ο οποίος συμφώνησαν σε όλα με το Τριφύλλι και επιστρέφει στην ομάδα όπου λατρεύτηκε, αλλά και με την οποία κατέκτησε δύο νταμπλ.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ μπορεί να έχει… πατήσει στα 35, ωστόσο παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που απέδειξε και πέρυσι, όταν έκανε φοβερή σεζόν στο Eurocup με την Ούνιξ Καζάν και είχε κατά μέσο όρο 14.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 2.5 τάπες και 19.6 PIR σε 28 λεπτά συμμετοχής!

Ο Λάσμε ήταν περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά και αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Ούνιξ τον… χρύσωνε για να παραμείνει στην ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε στα χέρια του προτάσεις και από τις Μακάμπι και Εφές, οι οποίες περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Λάσμε ήθελε να επιστρέψει στο Τριφύλλι και το απέδειξε έμπρακτα, απορρίπτοντας τις άλλες προσφορές και λέγοντας «ναι» στου Πράσινους και άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Προφανώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδέεται άμεσα με την χθεσινή πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τσάβι Πασκουάλ. Οι δυο τους συμφώνησαν για το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική αγορά και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κινήσεις. Οι Πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνου και άμεσα θα έχουμε νεότερα και από το… μέτωπο του Νικ Καλάθη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags