Facebook Pixel Sportdog.gr | Και ο Άρης στο Champions League – Αυτές οι ομάδες χτυπιούνται στα προκριματικά
| 2018-06-27 22:15:00

Και ο Άρης στο Champions League – Αυτές οι ομάδες χτυπιούνται στα προκριματικά

Sportdog Team
Και ο Άρης στο Champions League – Αυτές οι ομάδες χτυπιούνται στα προκριματικά

Και τέταρτη ομάδα προστέθηκε στη διοργάνωση της Fiba.

Τις ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν στους προκριματικούς γύρους, αλλά και απευθείας στους ομίλους, του Basketball Champions League ανακοίνωσε η διοργάνωση. Μαλιστα υπάρχει και τέταρτη ελληνική ομάδα στη διοργάνωση. Ο Άρης είναι εντός της διοργάνωσης και θα ξεκινήσει το... ταξίδι του από τον πρώτο προκριματικό γύρο, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν που βρέθηκε απευθείας στους ομίλους.

Οι "κιτρινόμαυροι", λοιπόν, παρά το ότι τερμάτισαν στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League, θα πάρουν κανονικά μέρος και φέτος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεκινώντας από τον πρώτο προκριματικό γύρο

Οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας) θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τη φάση των ομίλων όπως αναμενόταν. Wild-card για τους ομίλους, πέραν της «Ένωσης», πήρε και η ιταλική Βίρτους Μπολόνια. Mεγάλη προσθήκη για την διοργάνωση η Μπάμπεργκ που δεσμεύτηκε με 5ετές συμβόλαιο γυρίζοντας την πλάτη στην Euroleague.

To BCL θα φιλεξενήσει την επόμενη σεζόν 28 χώρες συνολικά και 19 πρωταθλήτριες ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη.

Η κλήρωση των Προκριματικών και της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουλίου στο «Σπίτι του Μπάσκετ», που βρίσκεται στη Mies της Ελβετίας. Ο πρώτος προκριματικός Γύρος θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου και η κανονική περίοδος αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε τη σχετική λίστα με τις ομάδες των προκριματικών:

 

Οι ομάδες που είναι ήδη στους ομίλους:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags