Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος Πασκουάλ; Καλύτερος ο Μπλατ - Aντί-Σπανούλης ο... - Θα πάρει αυτόν που έδιωξε ο ΠΑΟΚ;»
| 2018-07-01 09:05:00

«Ποιος Πασκουάλ; Καλύτερος ο Μπλατ - Aντί-Σπανούλης ο... - Θα πάρει αυτόν που έδιωξε ο ΠΑΟΚ;»

του Γιώργου Κτενά
«Ποιος Πασκουάλ; Καλύτερος ο Μπλατ - Aντί-Σπανούλης ο... - Θα πάρει αυτόν που έδιωξε ο ΠΑΟΚ;»

Συνέντευξη-φωτιά για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του.

Την άποψη ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι καλύτερος προπονητής από τον Τσάβι Πασκουάλ, κάτι που το αποδεικνύoυν και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Χρήστος Γκάλης

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Άρη στο YellowRadio και το SportFM, αναφέρθηκε ακόμα στον Λευτέρη Μποχωρίδη και Χρήστο Σαλούστρο, που τα ονόματά τους συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό, καταθέτοντας την άποψή του για το αν μπορούν να έχουν ρόλο στο Λιμάνι ή όχι. 

«Ο Μποχωρίδης ήρθε ορεξάτος για να παίξει μπάσκετ, αλλά ήταν άτυχος γιατί έπεσε σε πολύ κακή ομάδα. Το έβλεπε και αυτός ότι έπρεπε σε κάθε αγώνα να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί, τόσο αγωνιστικά όσο και λόγω εμπειρίας. Η ομάδα κάπου έδειξε να έχει χάσει τη νοοτροπία του νικητή. Είναι όμως παιδί που δουλεύει πολύ, κι αυτό το λένε όλοι όσοι εργάζονται μαζί του κάθε καλοκαίρι που κάνει τις έξτρα προπονήσεις. Σίγουρα του έλειψαν οι ευκαιρίες, στον Παναθηναϊκό δεν πήρε ευκαιρίες, για αυτό και δελεάζεται από την πρόταση του Άρη να μείνει για μια ακόμα χρονιά. Αλλά να είναι ο ηγέτης της νέας ομάδας που θέλει να χτίσει ο Αγγέλου», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χ. Γκάλη στο sportdog.gr.

Θεωρείς ότι αν βρεθεί στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να ξεχωρίσει, σε μια περίοδο που είναι πιθανό να υπάρξει τεράστια αλλαγή με την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη; 

«Από τη στιγμή που ήρθε ο Αγγέλου στον Άρη, το 2013, τον έβαλε στη θέση 2. Μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς, αλλά είναι δύσκολο να καλύψει το κενό του Σπανούλη. Μπορεί να βοηθήσει, όμως, για να καλυφθεί το κενό του, αν υπάρξει τέτοιο, ιδιαίτερα στην άμυνα. Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλούς πόντους από αυτόν. Δεν έχει βρει ακόμα το πρόσωπο του εκτελεστή. Μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα. Απλώς στον Άρη ήταν περίεργη η κατάσταση, πέρσι άρχιζε το παιχνίδι και έπαιζε από τη θέση 1 ως τη θέση 4».

Ήταν λάθος του Παναθηναϊκού που δεν τον διατήρησε στο ρόστερ του, που δεν του έδωσε ευκαιρίες;

«Ναι, ήταν λάθος του Παναθηναϊκού που δεν του έδωσε ευκαιρίες. Ότι τον άφησε να αποχωρήσει ήταν απόφαση του συλλόγου, δεν μπορώ να τη σχολιάσω. Αλλά ήταν λάθος που δεν του έδωσαν ευκαιρίες τόσο ο προηγούμενος προπονητής όσο και ο Πασκουάλ».

Εκτός από τον Μποχωρίδη, βρίσκεται και το όνομα του Σαλούστρου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

«Είναι παίκτης ο οποίος τον έδιωξε ο Σούλης Μαρκόπουλος από τον ΠΑΟΚ ως ανεπαρκή, αλλά με τη δουλειά του και το πείσμα του έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους δεν τον πίστεψαν. Κάθε χρονιά τον βλέπουμε καλύτερο, το δείχνουν και οι επιδόσεις του αυτό. Είναι μεγάλο ερώτημα όμως αν στον Ολυμπιακό μπορεί να έχει τύχη, να ξεχωρίσει δηλαδή».

Τέλος, Χρήστο, γνωρίζεις πολύ καλά τον Ντέβιντ Μπλατ από τη θητεία του στον Άρη. Θεωρείς στον Ολυμπιακό μπορεί να δώσει στην ομάδα όλα αυτά που χρειάζεται τώρα;

«Ο Μπλατ είναι πολύ καλός προπονητής, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι ως προπονητής είναι καλύτερος από τον Πασκουάλ, το αποδεικνύουν και οι τίτλοι που έχει κερδίσει. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, εργατικός και δίκαιος με όλους τους παίκτες. Ακόμα κι εκείνοι που τους είχε ψαλιδίσει τον χρόνο συμμετοχής αναγνώριζαν μόνοι τους ότι δεν ήταν τόσο καλοί. Πιστεύω ότι είναι από τους καταλληλότερους για να πετύχει στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags