Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο «βόμβα» στο twitter από Τζέιμς: «Δίνουν 2,1 στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα;» (ΦΩΤΟ)
| 2018-07-04 22:48:00

Σχόλιο «βόμβα» στο twitter από Τζέιμς: «Δίνουν 2,1 στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα;» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σχόλιο «βόμβα» στο twitter από Τζέιμς: «Δίνουν 2,1 στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα;» (ΦΩΤΟ)

Έβγαλε... πικρία ο Αμερικανός γκαρντ.

Με ένα σχόλιό του στο twitter ο Μάικ Τζέιμς δεν εμφανίστηκε... αισιόδοξος ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα απαντώντας σε έναν φίλο του Τριφυλλιού, εξέφρασε την απορία του το γιατί δεν του δίνουν συμβόλαιο 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ ο Νικ Καλάθης θα αμείβεται με 2,1.

«Κάποιες φορές οι οικογένειες χωρίζουν και από τη στιγμή που έχετε κάνει πολλές κινήσεις και φαίνεται πως με αντικαταστήσατε, υποθέτω πως δεν θα επιστρέψω», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ προσθέτοντας: «Φίλε μου, δεν εξαρτώνται όλα πάντα από αυτό που θες εσύ». 

Όταν ένας φίλαθλος του επισήμανε πως τα λεφτά δεν είναι το παν και πως δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να προσφέρει ένα ακόμη τόσο μεγάλο συμβόλαιο, είπε: «Μπορούν να δώσουν 2,1 εκατ. στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα; Δεν βγάζει νόημα και τόσο... Δεν μου έκαναν καν πρόταση». 

Μάλιστα ρωτήθηκε αν θα έμενε με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και απάντησε: «Είναι μια καλή πρόταση, ναι. Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν η ώρα και η πρόταση είναι η κατάλληλη. Αυτή τη στιγμή μπορεί να πάω οπουδήποτε». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags