Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιάνναρε, είσαι παλικάρι! Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2018-07-05 22:06:00

Γιάνναρε, είσαι παλικάρι! Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γιάνναρε, είσαι παλικάρι! Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ)

Επίδειξη ήθους από τον Έλληνα φόργουορντ.

Μπορεί να είναι ένας σούπερ σταρ του NBA, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν διακρίνεται μόνο για τις μπασκετικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Έλληνας φόργουορντ έσπευσε να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε σε ένα στενό στο Γουδή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης είδε τον άτυχο άνδρα να καταρρέει του και έσπευσε να βοηθήσει μια κοπέλα, η οποία προσπαθούσε να τον συνεφέρει. Αφού τον βοήθησαν να καθίσει, κάλεσαν το 166 και όπως ανέφερε η συγκεκριμένη κοπέλα μέσω Facebook, ο διεθνής άσος των Μπακς ανέλαβε τα πάντα.

Ιδού όσα αναφέρει η κοπέλα στην ανάρτησή της: «Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ' ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν... τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο… και κάπου εκεί νιώθω δύο χεριά πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον κι ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ. Και δεν ήταν λίγα».

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags