Facebook Pixel Sportdog.gr | Τόσα ήθελε ο Σίνγκλετον για να μείνει Παναθηναϊκό - Ποια Φενέρ, βλέπει και μέλλον ο Αμερικανός
| 2018-07-08 09:55:00

Τόσα ήθελε ο Σίνγκλετον για να μείνει Παναθηναϊκό - Ποια Φενέρ, βλέπει και μέλλον ο Αμερικανός

Sportdog Team
Τόσα ήθελε ο Σίνγκλετον για να μείνει Παναθηναϊκό - Ποια Φενέρ, βλέπει και μέλλον ο Αμερικανός

Τι παίζει με την υπόθεση; Το sportdog αποκαλύπτει.

Έωλο παραμένει το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό. Όπως σας είχε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ το sportdog.gr, ο Αμερικανός ανέμενε υψηλή πρόταση από τη Φενέρ, η οποία φημολογούταν ότι ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον ντύσει στα κυανοκίτρινα.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ όμως ήθελε πολύ να παραμείνει στον πρωταθλητή Ελλάδας ακόμα και με λιγότερα χρήματα απ' όσα του έδινε η τούρκικη ομάδα. Ήταν πρόθυμος να βρεθεί η χρυσή τομή και συνεχίσει να παίζει για τον Εξάστερο με ένα συμβόλαιο κοντά στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Τα δεδομένα όμως δείχνουν, ότι ο σέντερ από τη Τζόρτζια δύσκολα θα μείνει στο Τριφύλλι. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει διάθεση να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει άλλωστε, ότι επικρατεί θέμα στους Πράσινους, αν κρίνουμε από τα θέματα που έσκασαν με Παππά και Τζέιμς.

Ο Αμερικανός πάντως έχει ήδη αρχίσει να κάνει σκέψεις για το μέλλον του. Όχι όμως το κοντινό αλλά το μακρινό. Βλέπει μπροστά, γι' αυτό έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το τι θα κάνει, όταν σταματήσει το μπάσκετ. Σίγουρα είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις, των φρονίμων τα παιδιά όμως πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι δεν είναι;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags