08/07/18 - 22:43

Φοβερές ατάκες Παπανικολάου για Μπλατ και την απόφαση του Παπαπέτρου!

Έχει μεγάλη αξία η γνώμη του «Παπ» για το μέλλον του φίλου του.

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Παπανικολάου για Μπλατ και την απόφαση του Παπαπέτρου!
1.944views 0shares

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «LG AegeanBall Festival» στη Σύρο, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την ερχόμενη σεζόν, η οποία θα τον βρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο «Παπ» έπλεξε το εκγώμιο του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μου είπαν ότι θα με αφήσουν να έρθω στο νησί και τα βρήκαμε αμέσως. Ήταν θέμα 3 λεπτών και τα βρήκαμε», είπε χαριτολογώντας, για να προσθέσει «Πάντα ο Ολυμπιακός έκανε σωστές κινήσεις. Είναι το απολύτως λογικό να αρχίσουν όλα από τον προπονητή και να πάει μετά στον Βασίλη. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει σωστά. Το θέμα είναι να πάμε καλά και στο παρκέ την ερχόμενη σεζόν».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Έχουμε γνωριστεί χρόνια τώρα, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές φιλικά και στις ΗΠΑ. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει διαπιστευτήρια, οπότε δεν μπορείς να πεις κάτι γι αυτό. Έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο, έχει κοουτσάρει και τον Λεμπρόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για τη νέα χρονιά».

Για το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Αν ο φίλος και συμπαίκτης σου είναι πραγματικά φίλος σου, θες το καλύτερο για εκείνον. Έστω κι αν δεν είναι προς το συμφέρον σας πρέπει να είσαι χαρούμενος Εγώ θα είμαι χαρούμενος για εκείνον ό,τι κι αν επιλέξει. Η φιλία δεν θα χαλάσει ποτέ. Αυτό το πράγμα είναι τελείως επαγγελματικό και του εύχομαι το καλύτερο δυνατό ό,τι κι αν αποφασίσει. Δεν θέλω να κάνω ούτε προβλέψεις ούτε τίποτα. Εγώ θα είμαι χαρούμενος για τον ίδιο είτε μείνει σε εμάς είτε όχι και να πάρει ακριβώς αυτό που ήθελε από εκεί».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ