Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου για Παναθηναϊκό - Η πρώτη δήλωση που θα συζητηθεί!
| 2018-07-10 15:14:00

Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου για Παναθηναϊκό - Η πρώτη δήλωση που θα συζητηθεί!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Παπαπέτρου για Παναθηναϊκό - Η πρώτη δήλωση που θα συζητηθεί!

Αν το ακούσουν στον Ολυμπιακό... 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πως ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή στην καριέρα του, σημειώνοντας με νόημα: «Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου έδειξαν σεβασμό και δεν με πίεσαν καθόλου».

"Είναι μια νέα, σπουδαία πρόκληση για την καριέρα μου. Θεωρώ πως μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό έκλεισε ο κύκλος μου και έπρεπε να γυρίσω σελίδα. Είμαι χαρούμενος γιατί από μια μεγάλη ομάδα πήγα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Το σκέφτηκα αρκετά και θεωρώ πως η επιλογή του Παναθηναϊκού ήταν ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου», τόνισε αρχικά ο Παπαπέτρου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:

«Οι στόχοι που έχω δεν είναι προσωπικοί, αλλά έχουν να κάνουν μόνο με την ομάδα. Αυτό που θα ήθελα είναι να βρεθεί ξανά ο Παναθηναϊκός στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης. Έχει πολλά χρόνια να πάει σε Final 4 η ομάδα και η επιστροφή της στην κορυφή αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ».

Για τον πατέρα του, Αργύρη, που έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1985 μέχρι το 1994, τόνισε: «Δεν ενεπλάκη καθόλου με την υπόθεση. Είναι χαρούμενος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής περισσότερο γιατί ξέρει πως ήταν μια 100% δική μου, συνειδητή επιλογή».

«Στον Παναθηναϊκό με σεβάστηκαν»

Για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό: «Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου φέρθηκαν άψογα και απολύτως επαγγελματικά. Μου έδειξαν σεβασμό και δεν με πίεσαν καθόλου. Με άφησαν να αποφασίσω συνειδητά και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Για τον κύριο Πασκουάλ έχω ακούσει τα καλύτερα και τον εκτιμώ τόσο ως προπονητή, όσο και ως προσωπικότητα. Μου είχαν μιλήσει με εξαιρετικά λόγια τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Βαρκελώνη, όσο και άλλοι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Τέλος, σχολίασε: «Διατηρώ άριστες σχέσεις με όλους τους Έλληνες αθλητές της ομάδας καθώς έχω συνεργαστεί μαζί τους στην Εθνική. Με τον Νικ, με τον Νίκο, τον Ίαν, τον Θανάση και τον Ντίνο... Είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά. Ξέρω πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, γεγονός πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags