Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατά για Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Φεύγει από την Μπαρτσελόνα - Όλο το ρεπορτάζ!
| 2018-07-11 11:36:00

Δυνατά για Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Φεύγει από την Μπαρτσελόνα - Όλο το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Δυνατά για Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Φεύγει από την Μπαρτσελόνα - Όλο το ρεπορτάζ!

Τι σημαίνει η αποχώρησξη Παπαπέτρου.

Το κόλπο γκρόσο με τον Σάσα Βεζένκοφ επιχειρεί να κάνει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το superbasket.gr Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του 23χρονου φόργουορντ που έμεινε ελέυθερος από την Μπαρτσελόνα, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ατζέντη του Νίκο Λώτσο και άμεσα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.
 
Στον Ντέιβιντ Μπλατ αρέσει πολύ ο νεαρός άσος, καθώς ψάχνει έναν παίκτη με καλό μακρινό σουτ και αυξημένο μπασκετικό IQ στη θέση "4", ενώ είναι θετικό ότι μπορεί άνετα να τον χρησιμοποιήσει και στο "3". Το ότι είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου τον κάνει απείρως πιο ελκυστικό κι έτσι ο 59χρονος τεχνικός άναψε αμέσως το πράσινο φως για την απόκτησή του.
 
Στο πρόσωπο του Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός δεν βλέπει μόνο ένα παίκτη με ελληνικό διαβητήριο, που θα του λύσει τα χέρια μετά την απώλεια του Παπαπέτρου όσον αφορά τον σχεδιασμό, αλλά ένα εν δυνάμει πυλώνα του κορμού της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
 
Η απάντηση του Βεζένκοφ, για τον οποίο εχουν εκφράσει ενδιαφέρον Μπασκόνια, Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα, αναμένεται από ώρα σε ώρα. Εφόσον είναι θέτική, τότε στον Ολυμπιακό θα απομένει μόνο η απόκτηση ενός παίκτη στο "2-3", δεδομένη και της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Πιερία Χένρι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags