Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άνοιγμα» Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό – Γι’ αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα!
| 2018-07-12 19:49:00

«Άνοιγμα» Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό – Γι’ αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
«Άνοιγμα» Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό – Γι’ αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα!

Θέλει… σαν τρελός να έρθει ΟΑΚΑ ο «Σάρας».

Θετικός στο ενδεχόμενο να κάτσει κάποια στιγμή στον πάγκο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε γιατί απέρριψε την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως οι Πράσινοι έχουν το μοντέλο που θέλει κάθε προπονητής.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη «Mundo Deportivo»:

Για τον λόγο που δεν προχώρησε η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα και το «δέσιμο» που έχει με την πόλη και τους φιλάθλους: «Συνέβησαν διάφορα. Ένας νέος παίκτης πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δώσει το καλύτερό του για την ομάδα. Για έναν νέο προπονητή υπάρχουν περισσότερα πράγματα: Θα πρέπει να μιλάς με τους ιδιοκτήτες και να τα βλέπεις πιο σφαιρικά. Στην Μπαρτσελόνα αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν ξέρεις ποιος ακριβώς είναι ο επικεφαλής και ποιος παίρνει τις αποφάσεις. Θα πρέπει να πείσεις πολλούς ανθρώπους, ενώ από την άλλη εμένα δεν με έπεισε κανένας. Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που έχω μεγάλο δέσιμο. Για πάντα θα είναι μεγάλη η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι του στιλ μου, καθώς αφήνουν όλες τις αρμοδιότητες στον προπονητή. Δείτε πόσο καλά πηγαίνει ο Τσάβι Πασκουάλ εκεί. Έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές και γενικά αυτό είναι το μοντέλο που αρέσει στους προπονητές».

Για το αν υπάρχει δομικό πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα: «Δεν είμαι μέσα στην ομάδα, αλλά κάθε καλοκαίρι συμβαίνουν περίεργα. Από ‘κει και πέρα, δεν θέλω πω άλλα. Μετά την αποχώρηση του Πασκουάλ, το τμήμα δεν είχε καλά αποτελέσματα. Τώρα, είναι ξεκάθαρο το πόσο καλή δουλειά έκανε ο Τσάβι εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags