Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού η «βόμβα» Μπλατ από το ΝΒΑ - Ψήνεται τεράστια επιστροφή στην Ευρώπη, παικταρά και ο Ζοτς
| 2018-07-16 15:15:00

Ιδού η «βόμβα» Μπλατ από το ΝΒΑ - Ψήνεται τεράστια επιστροφή στην Ευρώπη, παικταρά και ο Ζοτς

του Pick n' Scroll
Ιδού η «βόμβα» Μπλατ από το ΝΒΑ - Ψήνεται τεράστια επιστροφή στην Ευρώπη, παικταρά και ο Ζοτς

Τέτοιο ρεπορτάζ μόνο στο sportdog.gr!
 

Το πιο δύσκολο πράγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το καλοκαίρι, που διανύουμε, δεν είναι άλλο από το μία μεγάλη ομάδα να βρει πλέι-μέικερ, είτε έχεις μπάτζετ για να βγεις στην αγορά είτε όχι.
 
Η Φενέρ με την Εφές, που έχουν να δαπανήσουν πάρα πολλά χρήματα, δυσκολεύονται να βρουν τον παίκτη, πάνω στον οποίο θα στηρίξουν το παιχνίδι τους. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει πια τον Μπραντ Ουοναμέικερ, που πήγε στους Σέλτικς, ενώ η Εφές ήθελε κάτι διαφορετικό και δεν ανανέωσε τους Ερικ ΜακΚόλουμ και Τόνι Ντάγκλας.

Και οι δύο τουρκικές ομάδες έχουν πέσει πάνω στον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος προέρχεται από θετική χρονιά στους Σέλτικς, ενώ πρόπερσι ήταν εντυπωσιακός με την φανέλα της Μπασκόνια. Πριν λίγη ώρα μάλιστα βγήκε ότι η Εφές έχει κάνει τρομερή πρόταση στον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος μετά τους Χοκς, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη!

Κυνηγάει το… μπαμ από ΝΒΑ ο Μπλατ
 
Κάπου εκεί ψάχνει και ο Ολυμπιακός να βρει τον εκλεκτό του. Η περίπτωση του Πιέρια Χένρι κόλλησε στην περιέργεια του Αμερικάνου ατζέντη του, ο οποίος άλλα έλεγε την μία μέρα και άλλα την άλλη. 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην αγορά του ΝΒΑ, εκεί, όπου υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που τον ικανοποιούν και με το παραπάνω. Είναι, όμως, πολύ δύσκολες και για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες κινούνται προσεκτικά. 

Εναν από τους παίκτες, για τους οποίους ρώτησε ο Μπλατ, είναι ο Καναδός, Τάιλερ Ενις, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τους Λος Αντζελες Λέικερς. Ο Ενις τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στους «λιμνάνρωπους», βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2014 και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του. 

Ο Ολυμπιακός ρωτάει για διάφορες περιπτώσεις, προκειμένου να μάθει το καθεστώς τους και να είναι έτοιμος να δράσει, όταν βρει την ευκαιρία. 

Δείτε τον σε βίντεο:




«Ψώνια» και από Ευρώπη για Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και οι δύο, που έφυγαν από την Εφές (Ντάγκλας, ΜακΚόλουμ), όπως και ο Τάιλερ Ρότσεστι, ο οποίος δεν συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΜακΚόλουμ είχε 17.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Ροτσέστι έκανε μία μια πολύ καλή σεζόν στη Σερβία, καθώς στην Ευρωλίγκα είχε 17.7 πόντους και 5.1 ασίστ μέσο όρο.

Δείτε τους σε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags