Facebook Pixel Sportdog.gr | «Όλο το πακέτο ο Παπαγιάννης, γι' αυτό πήρε Παπαπέτρου από Ολυμπιακό - Να η επόμενη μεταγραφή»
| 2018-07-22 11:10:00

«Όλο το πακέτο ο Παπαγιάννης, γι' αυτό πήρε Παπαπέτρου από Ολυμπιακό - Να η επόμενη μεταγραφή»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Όλο το πακέτο ο Παπαγιάννης, γι' αυτό πήρε Παπαπέτρου από Ολυμπιακό - Να η επόμενη μεταγραφή»

Πράσινος ρεπόρτερ αναλύει τα μεταγραφικά του Εξάστερου.

Πεπεισμένος ότι ο Παπαγιάννης έχει πλέον όλο το «πακέτο» για τον Παναθηναϊκό και ότι ο Παπαπέτρου μπορεί να δείξει περισσότερα από όσα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Χρήστος Γιαννούλης. Ο ρεπόρτερ του «Leoforos» μίλησε στο sportdog.gr για τους δύο παίκτες, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο συνάδελφος υποστήριξε, ότι η προσθήκη του Παπαπέτρου δεν έδωσε μόνο επικοινωνιακά οφέλη αλλά θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του Εξάστερου. Παράλληλα σχολίασε τις αποχωρήσεις και μετέφερε ρεπορτάζ σε ποια άλλη θέση θα υπάρξει ενίσχυση.

Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:
 
Πόσο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του Παπαγιάννη;


«Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για τον παίκτη διότι έχει όλο το «πακέτο» που θέλει να βάλει στο ρόστερ του ο πρωταθλητής Ελλάδας. Διεθνής, Έλληνας, με προοπτική και τρομερά φυσικά προσόντα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τη front line του».
 
Επικοινωνιακά η μεταγραφή του Παπαπέτρου έκανε πολύ θόρυβο. Πιστεύεις ότι θα δούμε ανάλογες ηχηρές εμφανίσεις και μέσα στο παρκέ;
 
«Δεν θεωρώ πως η μεταγραφή του Παπαπέτρου ήταν μόνο επικοινωνιακή. Ο Παναθηναϊκός πάντα ενδιαφέρεται για κάθε καλό, ελεύθερο παίκτη, όπως ήταν ο Παπαπέτρου μετά την άρνησή του να ανανεώσει με τον ΟΣΦΠ. Από τη στιγμή λοιπόν που υπήρχε στην αγορά ένας 24χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ, με πέντε χρόνια παρουσίας στο υψηλό επίπεδο, συμμετοχή σε δυο Final Four και δεδομένη ποιότητα, πολύ σωστά έπραξε ο Παναθηναϊκός και τον απέκτησε. Ο Παπαπέτρου σίγουρα έχει πολλά να δώσει στον Παναθηναϊκό και αν κρίνουμε από τα όσα είπε στη συνέντευξή του που έδωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» την Τρίτη (17/07), περιμένει… πως και πως να μπει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και να δείξει στον κόσμο του «τριφυλλιού» την πραγματική του αξία. Μια αξία που σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που είδαμε την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως η μεταγραφή αυτή θα δώσει πολλά και εντός παρκέ, λοιπόν, πέρα από το επικοινωνιακό σκέλος έτσι όπως το θέτουν οι περισσότεροι».
 
Είσαι ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού; Χρειάζεται ενίσχυση σε κάποια άλλη θέση;

«Το παν για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του σχεδιασμού της νέας σεζόν ήταν να κρατήσει τον Νικ Καλάθη. Από τη στιγμή που ο ηγέτης της ομάδας έμεινε, υπήρχε ήδη ικανοποίηση. Οι υπόλοιπες κινήσεις (Λάσμε, Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου), δείχνουν να είναι μελετημένες από προπονητή και διοίκηση, συνεπώς τα πάντα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει τον καταρτισμό του ρόστερ του, καθώς αναμένεται να αποκτηθεί ένας παίκτης στη θέση «4» που θα είναι σημαντικός για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Θεωρώ πως με τα όσα έχουν δείξει ως τώρα διοίκηση και προπονητής κι αυτή η επιλογή θα αφήσει ικανοποιημένο τον κόσμο της ομάδας όταν γίνει».
 
Από αυτούς που αποχώρησαν πιστεύεις ότι έπρεπε να διατηρηθεί κάποιος εξ αυτών στο ρόστερ;

«Θα προτιμήσω να απαντήσω κάπως διαφορετικά. Υπάρχει μια ρήση που λέει «ο χειρότερος προπονητής, της χειρότερης ομάδας, ξέρει καλύτερα το άθλημα από τον… καλύτερο δημοσιογράφο και τον καλύτερο οπαδό». Επειδή, λοιπόν, ο Πασκουάλ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, δυο σερί σεζόν κορυφαίος στη Basket League, σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς ποιους θέλει να έχει στο ρόστερ του. Η διοίκηση και ο Καταλανός συνεργάζονται άρτια και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πείσει τον καθέναν πως καλώς έχουν γίνει οι μέχρι τώρα αφαιρέσεις και προσθέσεις στο ρόστερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags