23/07/18 - 08:25

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Ατακάρες για Μπλατ, Σπανούλη και Παπανικολάου!

Αισιόδοξος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Sportdog Team
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Ατακάρες για Μπλατ, Σπανούλη και Παπανικολάου!
1.421views 0shares

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Αξέλ Τουπάν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, που στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους αποθέωσε τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και τους Σπανούλη, Παπανικολάου.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα», δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού:

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου». 

Για το γεγονός πως πέρυσι με την Ζαλγκίρις απέκλεισε τον Ολυμπιακό: «Φέτος με τον Ολυμπιακό ελπίζω να τα πάμε ακόμη καλύτερα… Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα». 

Για τους Παπανικολάου και Τιμα που παίζουν στην ίδια θέση: «Η συνύπαρξη με αυτούς τους παίκτες είναι κάτι καλό. Στο σύγχρονο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι όλο και λιγότερο σημαντικές. Κι εγώ και ο Παπανικολάου ή ο Τίμα μπορούμε να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις κι αυτό είναι καλό. Είναι καλό να έχει ύψος και αθλητικότητα σε αυτή τη θέση μια ομάδα». 

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Το μήνυμά μου είναι πως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ κι ανυπομονώ να σας συναντήσω για να φτιάξουμε σπουδαία πράγματα μαζί!».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ