Facebook Pixel Sportdog.gr | O Παναγιώτης Γιαννάκης προετοιμάζει τους αθλητές του αύριο
| 2018-07-23 23:27:00

O Παναγιώτης Γιαννάκης προετοιμάζει τους αθλητές του αύριο

Sportdog Team
O Παναγιώτης Γιαννάκης προετοιμάζει τους αθλητές του αύριο

Πάνω από 600 παιδιά σε τρεις περιοχές της Ελλάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’, προπονήθηκαν με επαγγελματικές προδιαγραφές.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basketball camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, το οποίο ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 παιδιών, ηλικίας από 7 έως 17 ετών, στη Χαλκιδική, την Κρήτη και την Αθήνα.

Τη φετινή χρονιά, το Giannakis Academy και η LG έκαναν τη διαφορά βάζοντας την τεχνολογία στην εκμάθηση του σουτ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα επιστρατεύτηκε η δύναμη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της LG μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιελάμβανε μια LG οθόνη, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην καινοτόμο εκμάθηση του σουτ στο Giannakis Academy.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, η διάταξη ήταν τοποθετημένη πίσω από τη μπασκέτα και προέβαλε ζωντανά την εικόνα του αθλητή στην προσπάθεια του για σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βοηθάει τον προπονητή να εξηγεί στον αθλητή ακριβώς πώς, πόσο και πού πρέπει να διορθώσει τη στάση του σώματός του αλλά και τις κινήσεις των χεριών του προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή τεχνική και μηχανική στο σουτ.

Με αυτόν τον τρόπο, το επιτελείο του Giannakis Academy και το πρόγραμμα της LG ‘LG Αθλητές του Αύριο’ δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτύξει τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες της ζωής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags