Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό – Έφυγε για την Κίνα ξένος άσος με τρελά λεφτά – Έρχεται παικταράς!
| 2018-07-25 17:51:00

Τα πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό – Έφυγε για την Κίνα ξένος άσος με τρελά λεφτά – Έρχεται παικταράς!

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό – Έφυγε για την Κίνα ξένος άσος με τρελά λεφτά – Έρχεται παικταράς!

Αλλαγές στο πράσινο ρόστερ, ποια η επόμενη μεταγραφή.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα υπάρξει στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, καθώς «έσκασε» αποχώρηση ξένου άσου και… εξοικονόμηση χρημάτων, εξέλιξη που αλλάζει και τα δεδομένα όσον αφορά τη μεταγραφή για την θέση «4»».

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες Ντέιβιντ Πικ, ο Μάρκους Ντένμον αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, παρότι μόλις πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Αμερικανός αναχωρεί για την Κίνα, καθώς έχει συμφωνήσει με τους Zhejiang Golden Bulls, οι οποίοι του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 1.2 εκατ. δολάρια!

Η εξέλιξη αυτή βολεύει πάρα πολύ όμως και τον Παναθηναϊκό, καθώς με την παραμονή του Νίκου Παππά και την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ, ήταν πλέον γεμάτοι στην θέση «2». Οπότε, τα λεφτά που γλιτώνουν από τον Ντένμον, θα προστεθούν στο μπάτζετ που ήδη υπήρχε και θα ψάξουν πλέον για μία ακριβή μεταγραφή όσον αφορά την θέση «4».

Το πρώτο όνομα που παίζει εδώ και καιρό, είναι αυτό του Οκάρο Ουάιτ, για τον οποίο όπως σας έχει γράψει το sportdog.gr όμως, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 5 Αυγούστου, όταν και θα πάρουν την τελική απόφαση για το μέλλον του παίκτη οι Καβαλίερς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags