Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρώνει τα βραβεία στην Α1 ο Καλάθης – Νίκησε με… άνεση τον Σπανούλη!
Μπάσκετ
| 2018-07-27 17:45:00

Σαρώνει τα βραβεία στην Α1 ο Καλάθης – Νίκησε με… άνεση τον Σπανούλη!

Sportdog Team
Σαρώνει τα βραβεία στην Α1 ο Καλάθης – Νίκησε με… άνεση τον Σπανούλη!

Δεν αφήνει διάκριση να του ξεφύγει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2017-18 για τη Basket League, πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και μπήκε στην καλύτερα πεντάδα, όμως αυτές δεν είναι οι μόνές ατομική που κέρδισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Σε ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε αποκλειστικά το κοινό, ο Καλάθης αναδείχθηκε ο δημοφιλέστερος παίκτης της Basket League με ποσοστό ψήφων 43,98%.

Άφησε πίσω τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού με ποσοστό 19,03%, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο συμπαίκτης του Καλάθη στον Παναθηναϊκό, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Όλες αυτές οι διακρίσεις, με κορυφαία την ανάδειξή μου σε MVP του πρωταθλήματος, αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα», δήλωσε ο ηγέτης των «πρασίνων» και τόνισε: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ όταν βρίσκομαι στο παρκέ, στην προπόνηση και στους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς και χωρίς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν με όλη τους την καρδιά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags