Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Εφήβων - Διαστημικός ο Ρογκαβόπουλος με 32 πόντους!
| 2018-07-28 18:08:00

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Εφήβων - Διαστημικός ο Ρογκαβόπουλος με 32 πόντους!

Sportdog Team
Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Εφήβων - Διαστημικός ο Ρογκαβόπουλος με 32 πόντους!

Νίκη επί της Ιταλίας με 81-65 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18, η Ελλάδα κατάφερε μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της, καθώς κατάφερε να επιβληθεί, κόντρα στην πολύ δυνατή Ιταλία, με 81-65, σε έναν αγώνα που είχε τον έλεγχο καθ’όλη την διάρκεια του.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα, ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ, καθώς πέτυχε 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Νίκο Αρσενόπουλο να μετράει 18 πόντους ενώ από την Ιταλία, ξεχώρισε ο Ματία Παλούμπο με 17 πόντους.

Το παιχνίδι, ξεκίνησε με την Εθνική, να είναι πιο συγκεντρωμένη από τους Ιταλούς, μη καταφέρνοντας όμως να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Ελλάδα, να κερδίζει στο τέλος της πρώτης περιόδου, με 22-19.

Στο ίδιο τέμπο, κινήθηκε και η δεύτερη περίοδος, με την εθνική ομάδα, να μην χάνει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει διαφορά ασφαλείας, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την Ελλάδα να είναι μπροστά με 37-32.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, δεν είχε πολλές διαφορές, από το πρώτο, καθώς η Εθνική ομάδα, κράτησε την διαφορά που είχε, καταφέρνοντας παράλληλα να την αυξήσει λίγο. Με αποτέλεσμα, στο τέλος της τρίτης περιόδου, να κερδίζει με +10 (58-48).

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, η Ιταλία προσπάθησε να αντιδράσει, καταφέρνοντας να “κάνει το παιχνίδι της”, για τα πρώτα 5΄λεπτά, αλλά από εκεί και πέρα η Ελλάδα, “πάτησε γκάζι”, καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει το παιχνίδι με 81-65, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση για την συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 37-32, 58-48, 81-65

ΠΗΓΗ: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags