29/07/18 - 13:50

«Δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Sportdog Team
«Δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού»
716views 0shares

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, έδωσε συνέντευξη στη Real News και επισήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο η Ένωση να "σπάσει" το "δίπολο" Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά θα το παλέψει!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για τον φετινό στόχο: «Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το απίστευτο αποτέλεσμα που ο σύλλογος είχε την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα που θα αξιολογηθεί σε ατομικό-ομαδικό επίπεδο και θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Να είμαστε σταθεροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League».

Για το πόσο εύκολο είναι να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία δύο τόσο δυνατών ομάδων όπως είναι αυτές. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος ή ονειροπόλος για να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όμως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο».

Γι αυτό που θα ήθελε στο φινάλε της σεζόν: «Επιτυχία θα είναι να είμαστε άξιοι της αγάπης του κόσμου και μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Από την άλλη, όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός τροπαίου»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ