Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση - βόμβα από Τζέιμς: Οι πραγματικοί λόγοι που έφυγε από τον Παναθηναϊκό!
| 2018-07-30 13:06:00

Δήλωση - βόμβα από Τζέιμς: Οι πραγματικοί λόγοι που έφυγε από τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Δήλωση - βόμβα από Τζέιμς: Οι πραγματικοί λόγοι που έφυγε από τον Παναθηναϊκό!

Αναφέρθηκε σε Καλάθη, Γκιστ και Σίνγκλετον!

Τελικά δεν ήταν μόνο το οικονομικό ο λόγος αποχώρησης του Μάικ Τζέιμς από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ που υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο αποκάλυψε ότι έφυγε από τους Πράσινους καθώς ήθελε να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, που δεν είχε στο Τριφύλλι!

«Η Μιλάνο δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να με πείσει να έρθω. Ήθελα μια ομάδα που θα μου έδινε την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω στην Ευρωλίγκα μετά από μια διετία στον Παναθηναϊκό, όταν καθιερώθηκα σαν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη, παίζοντας σε μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλες φιλοδοξίες. Ήθελα μια ομάδα όπου θα είχα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είμαι περισσότερο στο επίκεντρο, περισσότερο σαν ηγέτης, ακόμη και με τη φωνή μου, για να δούμε πόσο μακριά μπορώ να την οδηγήσω. Στον Παναθηναϊκό προφανώς έπρεπε να μοιραστώ αυτό το ρόλο με τον Καλάθη, τον Σίνγκλετον, τον Γκιστ», τόνισε ο Τζέιμς. 

Όσο για το ρόλο του; «Πέρσι πήγα στον Παναθηναϊκό αργά μέσα στη σεζόν και ήθελαν να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα, δίπλα στον Καλάθη. Πέραν αυτού όμως, έπαιζα κάθε χρόνο σαν πόιντ γκαρντ, ακόμη και στον πρώτο μου χρόνο στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Καλάθη. Είναι η φυσική μου θέση, σε αυτή νιώθω πιο άνετα», ανέφερε. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας που έχει ανάγκη η Αρμάνι. «Η νίκη είναι πολλές φορές θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι ότι η Μιλάνο δεν είχε καλές ομάδες ή ταλαντούχους παίκτες τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλές φορές είναι θέμα χημείας. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν επιτρέπεται να χάνεις. Στον Παναθηναϊκό η διαφορά κάποιες φορές μεταξύ ημών και άλλων ομάδων ήταν ότι νιώθαμε ότι δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Δεν είχε σημασία τι θα γινόταν, γιατί θα κερδίζαμε όπως και να είχε. Αυτή η προσέγγιση άλλαξε πολλά υπέρ μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags