Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή κίνηση Μίτσελ - Πλήρωσε για έναν άγνωστο με νοητικά προβλήματα
| 2018-08-04 00:29:00

Τρομερή κίνηση Μίτσελ - Πλήρωσε για έναν άγνωστο με νοητικά προβλήματα

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση Μίτσελ - Πλήρωσε για έναν άγνωστο με νοητικά προβλήματα

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ πλήρωσε την επισκευή στο κινητό ενός άγνωστου με νοητικά προβλήματα και... ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του ανάμεσα στους φαν του ΝΒΑ.

O νεαρός σταρ των Τζαζ θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο ΝΒΑ και δεν είναι λίγοι οι φαν που τον λατρεύουν γι' αυτά που κάνει στο παρκέ αλλά και για την συμπεριφορά του έξω από τα γήπεδα. Μετά την τελευταία ιστορία που βγήκε στη δημοσιότητα, ο Μίτσελ ανέβασε ακόμα περισσότερο τις... μετοχές του σε αυτό το κομμάτι, με μία πραγματικά σπουδαία κίνηση. Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκαρντ ήταν σε ένα κατάστημα της Apple, όταν είδε πως ένας συμπολίτης του δεν μπορούσε να πληρώσει για την επισκευή του κινητού του.

Ο Μίτσελ παρατήρησε την διένεξη και αμέσως προσφέρθηκε να πληρώσει για τον νεαρό, ο οποίος είχε νοητικά προβλήματα. Την ιστορία έκανε γνωστή ο αδερφός του... πρωταγωνιστή, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Έχω έναν αδερφό με νοητικά προβλήματα. Στο μαγαζί της Apple του είπαν να πληρώσει για να φτιάξει το κινητό του. Δεν είχε τα χρήματα. Τότε ο "Spida" ήταν εκεί και πλήρωσε για εκείνον. Ο Ντόνοβαν είναι απλά ο καλύτερος», με τον άσο των Τζαζ να γράφει απλά πως «είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω». Δείτε εδώ το σχετικό ποστ: