Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλείνει στην Γκαζιάντεπ ο Τζέιμς
| 2018-08-06 05:34:00

Κλείνει στην Γκαζιάντεπ ο Τζέιμς

Sportdog Team
Κλείνει στην Γκαζιάντεπ ο Τζέιμς

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, για λογαριασμό της Γκαζιάντεπ, είναι ο Ντελρόι Τζέιμς, καθώς η υπόθεση της μεταγραφής του βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Κάτοικος Τουρκίας αναμένεται να γίνει τη νέα σεζόν ο Ντελρόι Τζέιμς. Ο έμπειρος φόργουορντ από την Γουιάνα, αν και είχε βρεθεί κοντά στην παραμονή του στην ΑΕΚ και την ερχόμενη σεζόν, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς στο... κόλπο μπήκε η Γκαζιάντεπ.

Η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 250 χιλιάδων, την οποία η Ένωση δεν μπορούσε να «ματσάρει» σε καμία περίπτωση. Και μάλιστα στην ΑΕΚ δεν ήταν και διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

Η υπόθεση, μάλιστα, προχώρησε αρκετά. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως Γκαζιάντεπ και Τζέιμς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία για την ερχόμενη σεζόν. Άλλωστε, η πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν σαφώς ανώτερη από αυτή της ΑΕΚ και έφερε την Γκαζιαντέπ σε θέση ισχύος.

Τα πάντα, ωστόσο, αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους τις επόμενες ώρες. Κι αυτό γιατί ο Ρόμπερτ Κάρτερ τζούνιορ αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς θα κάνει opt out στο συμβόλαιό του, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Και έτσι θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία της Γκαζιάντεπ με τον Τζέιμς, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Κάρτερ και με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψει στην Τουρκία, στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2016-17, για λογαριασμό της Μπεστ Μπαλικεσίρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags