Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟ σε Γιαννακόπουλο... λόγω Σπανούλη - Θα φορέσει ξανά το Τριφύλλι;
| 2018-08-12 17:30:00

Ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟ σε Γιαννακόπουλο... λόγω Σπανούλη - Θα φορέσει ξανά το Τριφύλλι;

Sportdog Team
Ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟ σε Γιαννακόπουλο... λόγω Σπανούλη - Θα φορέσει ξανά το Τριφύλλι;

«Απάντηση» που θα συζητηθεί πολύ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «πέταξε» ατάκα-βόμβα, καθώς έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και τόνισε ότι θα τον ήθελε πίσω στον Παναθηναϊκό, εάν ο διεθνής άσος δεν είχε δεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό.

«Ο Βασίλης είναι ένας τεράστιος αθλητής. Αν δεν είχε δεθεί και τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, ακόμα και τώρα θα τον ήθελα πίσω. Απλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων, με τις ατάκες του να προκαλούν αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων της ομάδας του.

Το sportdog.gr ρώτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το αν συμφωνεί με την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το αν θέλει πίσω τον Βασίλη Σπανούλη.

Μέσω της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στο Facebook προέκυψε το συμπέρασμα ότι οι φίλοι του Τριφυλλιού συμμερίζονται την άποψη του ισχυρού άνδρα της ομάδας τους επί του θέματος, ότι δηλαδή ο Σπανούλης δεν μπορεί να γυρίσει στον Παναθηναϊκό με τα τωρινά δεδομένα.

Για την ακρίβεια, τα αποτελέσματα της ερώτησης που ετέθη στους φιλάθλους για το αν συμφωνούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι συντριπτικά υπέρ του «ναι», με ελάχιστους να θεωρούν ότι το αφεντικό του Τριφυλλιού θα έπρεπε να προσπαθήσει να φέρει πίσω τον Σπανούλη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags