Facebook Pixel Sportdog.gr | Επεισόδιο με Χάρντεν σε νυχτερινό κέντρο – Την έπεσε με βία σε γυναίκα
Μπάσκετ
NBA
| 2018-08-14 16:21:00

Επεισόδιο με Χάρντεν σε νυχτερινό κέντρο – Την έπεσε με βία σε γυναίκα

Sportdog Team
Επεισόδιο με Χάρντεν σε νυχτερινό κέντρο – Την έπεσε με βία σε γυναίκα

Απίστευτες καταγγελίες στην αστυνομία.

Ο σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν , πρωταγωνίστησε σε ένα ατυχές επεισόδιο έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πολιτεία της Αριζόνα. Σύμφωνα με τις εκθέσεις αστυνομίας, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα TMZ, ο παίκτης του ΝΒΑ είχε συμμετάσχει σε επεισόδιο εντός του κέντρου. Απομακρύνθηκε από το προσωπικό ασφαλείας, όμως η διαμάχη συνεχίστηκε στο δρόμο και καταγράφηκε από μια γυναίκα.

Μόλις έγινε αντιληπτό από τον Χάρντεν, πλησίασε την γυναίκα, την άρπαξε από το χέρι, παίρνοντας το τηλέφωνο και πετώντας το στην οροφή του νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με το TMZ, η γυναίκα είπε ότι ο Χάρντεν την άρπαξε από το χέρι, όταν συνειδητοποίησε ότι κατέγραφε την σκηνή. Σύμφωνα με μάρτυρα, ένας φίλος του Χάρντεν της προσέφερε 200 δολάρια για το τηλέφωνο και ο παίκτης άλλα 300.Πάντως όπως αναφέρεται στην αστυνομική έκθεση, ο Χάρντεν δεν είναι ο μόνος παίκτης του Χιούστον Ρόκετς που συμμετείχε στο επεισόδιο, αλλά δεν αποκαλήφθηκε άλλο όνομα.

Ο «μούσιας», έκανε μια θεαματική κανονική περίοδο (30,4 πόντους, πρώτος σκόρερ και 8.8 ασίστ), οδηγώντας τους Χιούστον Ρόκετς, να κλείσουν την πρώτη φάση ως η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, εξασφαλίζοντας εκείνος το βραβείο MVP της σεζόν 2017-18.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags