Facebook Pixel Sportdog.gr | H απίστευτη περιπέτεια του Ρέντικ με... άνθρωπο στο πορτ μπαγκάζ!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-08-18 07:03:00

H απίστευτη περιπέτεια του Ρέντικ με... άνθρωπο στο πορτ μπαγκάζ!

Sportdog Team
H απίστευτη περιπέτεια του Ρέντικ με... άνθρωπο στο πορτ μπαγκάζ!

Κάλεσε το FBI...

Μάρτυρας μιας φοβερής περιπέτειας ήταν ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος χρειάστηκε να καλέσει μέχρι και το... FBI προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση! 

Συγκεκριμένα ο έμπειρος γκαρντ των Φιλαντέλφια 76ers είχε πάει για μια φωτογράφηση μαζί με την σύζυγό του και την αδερφή της, για μία ιστοσελίδα ανδρικών ρούχων. 

Η εν λόγω εταιρεία προσφέρθηκε να τους επιστρέψει σπίτι με δικό της αυτοκίνητο και κάπου εκεί ξεκινάει η ιστορία του Ρέντικ, την οποία διηγήθηκε μέσω του podcast του. 

Την ώρα που τοποθετούσε τα πράγματα στο πίσω κάθισμα του SUV παρατήρησε μια περίεργη μυρωδιά αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Μέχρι που η κουνιάδα του, του είπε ότι υπάρχει κάποιος... άνθρωπος μέσα στο πορτ μπαγκάζ!

Εκείνη τη στιγμή ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει αφού είχαν παρατήσει ένα κλουβί ή ένα κουτί, το οποίο ήταν καλυμμένο με μια κουβέρτα. 

Ο οδηγός ωστόσο σήκωσε την κουβέρτα με τέτοιον τρόπο που δεν μπόρεσαν να δουν ακριβώς τι υπήρχε κάτω από αυτήν. Παρόλα αυτά δεν... πείστηκαν και θεώρησαν ότι είδαν γυναικείο κεφάλι με ξανθά μαλλιά και αλογοουρά. 

Έκτοτε δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια αφού απευθύνθηκαν στο FBI προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags