Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Νικ Καλάθης θέλει να μείνει για πάντα στο Τριφύλλι
| 2018-08-20 08:40:00

Φοβερές ατάκες Καλάθη για Παναθηναϊκό - Αποκάλυψη για το μέλλον του που κάνει ΜΠΑΜ!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Καλάθη για Παναθηναϊκό - Αποκάλυψη για το μέλλον του που κάνει ΜΠΑΜ!

Ο άσος των Πράσινων μίλησε με το χέρι στην καρδιά.

Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα για την προετοιμασία του Τσάβι Πασκουάλ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα Πράσινη.

Τι ανέφερε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Νιώθω καλά που είμαι και πάλι εδώ, στο σπίτι μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν, αλλά και για την ομάδα που έχουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλοί φέτος. Δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό.

Για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, μου αρέσει πολύ εδώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, αγαπώ τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα, την Ελλάδα. Από εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα και εδώ θα ήθελα να τελειώσουν. Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Θέλω να συνεχίσουμε επιτυχημένα και να κερδίσουμε τίτλους».

Για τον στόχο του Final Four της Euroleague: «Για εμάς ο στόχος είναι πάντα οι τίτλοι στην Ελλάδα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Final Four. Δεν έχουμε καταφέρει να πάμε τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος.

Έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Θέλω να φτάσουμε εκεί, θέλω να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι και σε αυτό εστιάζουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Για το πρωτάθλημα θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, αφού η χρονιά συνεχίζεται και μετά το Final Four. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, λοιπόν, είναι αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags