Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποθέωση Μπλατ για Σπανούλη - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές
| 2018-08-21 18:48:00

Τρομερή αποθέωση Μπλατ για Σπανούλη - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση Μπλατ για Σπανούλη - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές

Απίθανες ατάκες για τον «Kill Bill».

Ανήμερα της έναρξης της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να παίξει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ, κατακτώντας παράλληλα και τίτλους.

Ο νέος τεχνικός των Ερυθρολεύκων έκανε ειδική μνεία και στον Βασίλη Σπανούλη, πλέκοντας το εγκώμιο του αρχηγού της ομάδας του.

Επίσης, τόνισε ότι δεν περιμένει κάποια αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού τώρα, αν και δεν απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τα «πρέπει» του Ολυμπιακού: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτό οφείλεται στο ότι είχα και πριν εμπειρίες στην Ελλάδα. Ήμουν τυχερός γιατί προπόνησα ομάδες σε τέτοιο μεγάλο επίπεδο, όπως του Ολυμπιακού».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από εκείνον: «Αυτό που θα περιμένετε από εμένα είναι την καλύτερή μου προσπάθεια και την θέλησή μου να αποδίδουν στο τέλειο οι παίκτες μου, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουμε. Αυτό θα το βλέπετε, όταν μας παρακολουθείτε. Είναι νωρίς να πούμε παραπάνω. Αν δείτε πώς χτίσαμε το ρόστερ, μπορείτε να φανταστείτε τι θα δείτε».


Για το πόσο θα τρέχουν και θα σκέφτονται οι παίκτες του: «Το γεγονός ότι έχουμε έμπειρους παίκτες, που καταλαβαίνουν το μπάσκετ, μαζί με την αθλητικότητα που φέραμε, θα μας επιτρέψει να παίξουμε γρήγορα και μοντέρνα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς, τους οπαδούς μας και τους στόχους μας».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τίτλους την τελευταία διετία και αν είναι καιρός για υποσχέσεις: «Ο κόσμος μας αξίζει την καλύτερή μας προσπάθεια και την αφοσίωσή μας, για να κάνουμε τον Ολυμπιακό επιτυχημένο, όπως ήταν στο παρελθόν. Πίστευα πάντα πως τα αποτελέσματα ακολουθούν. Αυτό που προηγείται είναι η συγκέντρωση και η αφοσίωσή σου. Ο κόσμος αξίζει το καλύτερο, αυτό πρέπει να τους φέρουμε».

Για το πώς διαχειρίζεται τους σταρ και τον Βασίλη Σπανούλη: «Είχα την τύχη και την ατυχία να βρεθώ απέναντι στον Σπανούλη εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πιο ωραίο να είσαι μαζί του, παρά αντίπαλός του. Είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Τέτοιους παίκτες θες να προπονήσεις και με τέτοιους παίκτες θέλουν να παίξουν και οι υπόλοιποι».

Για το αν έχει «κλείσει» το ρόστερ: «Δεν περιμένω κάποια αλλαγή τώρα. Επειδή είμαστε στον επαγγελματικό αθλητισμό ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Έχουμε ένα γεμάτο και ταλαντούχο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος για το πώς τα έχουμε βρει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags