Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές δηλώσεις Λάγνκφορντ για Final4 - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟ
| 2018-08-22 11:46:00

Τρομερές δηλώσεις Λάγνκφορντ για Final4 - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Λάγνκφορντ για Final4 - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟ

Ο Αμερικανός άσος το λέει και το πιστεύει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού «μπόμπερ» στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν πέρυσι οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια νέα αρχή και προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, υπάρχουν πολλά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσα να εκφράσω αλλά είναι η πρώτη μέρα που είμαι εδώ οπότε νιώθω ανυπομονησία και είμαι έτοιμος να δουλέψω».

Για τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Όταν είσαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού αγοράζεις εισιτήριο διαρκείας έτσι κι αλλιώς γιατί πρόκειται για τον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης δεν κάνει την ομάδα, η ομάδα “πουλάει” από μόνη της αλλά για την προσεχή σεζόν θα ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να προμηθευτεί τα διαρκείας του γιατί πιστεύω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα “εξοπλισμένος” για το Final 4 από άλλες χρονιές. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν με νέες προσθήκες οπότε προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας τώρα… Τώρα!».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Είχα ζήσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο μια φορά το 2012 όταν ήμουν στη Μακάμπι,  στον πέμπτο αγώνα των playoffs, όταν ο Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ έπαιζαν ακόμα και το παιχνίδι είχε πάει στην παράταση. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν εδώ η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, ο μάνατζέρ μου, όλοι ήταν εδώ και είχαν εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Μου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό αυτή η εικόνα οπότε ναι, είμαι έτοιμος!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags