Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει την Ευρωλίγκα ο Πασκουάλ: «Έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη…»
Μπάσκετ
| 2018-08-23 19:51:00

Θέλει την Ευρωλίγκα ο Πασκουάλ: «Έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη…»

Sportdog Team
Θέλει την Ευρωλίγκα ο Πασκουάλ: «Έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη…»

«Φτιάχνει» τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Καταλανός!

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε σύνθημα για τίτλους ενόψει της νέας σεζόν του Παναθηναϊκού.

Στη Media Day των Πρασίνων ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι το Final Four της Ευρωλίγκας παραμένει ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, ενώ δήλωσε ότι ξεκινά τη σεζόν με τη νοοτροπία ότι έχει στα χέρια του την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την νέα χρονιά: «Είναι μια καινούργια σεζόν με πολλά πρόσωπα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Σε κάθε ξεκίνημα της σεζόν θεωρώ ότι έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, το ίδιο ισχύει και φέτος. Ξεκινάμε την προετοιμασία με την ίδια νοοτροπία και ξέροντας ότι θα ακολουθήσει μια δύσκολη σεζόν».

Για τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Είναι πολύ σημαντικό που είναι εδώ. Πολύ σημαντικός παίκτης, θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για τον Ναβάρο: «Είναι ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ. Η Ευρωλίγκα είναι αυτό που είναι εξαιτίας παικτών σαν τον Ναβάρο. Είμαι στενοχωρημένος για το πώς τελείωσε την καριέρα του, πιστεύω ότι του άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά ίσως είμαι μακριά από τη Βαρκελώνη και δεν έχω ενημερωθεί αναλυτικά».

Για το αν στόχος της ομάδας είναι το Final Four: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάντα στόχο το Final Four. Οι παίκτες, ο κόσμος και η διοίκηση το αξίζουν και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στην Ευρωλίγκα: «Όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με ποιον έχεις να συγκριθείς. Για να πας στο Final Four πρέπει να μείνουν σπουδαίες ομάδες εκτός. Τα τελευταία δυο χρόνια κάναμε φοβερή προσπάθεια, αλλά πέσαμε πάνω στις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τη συγκεκριμένη σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κρίσιμη στιγμή να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags