Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από ξένο άσο του Παναθηναϊκού: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω εάν…»
Μπάσκετ
| 2018-09-07 18:40:00

Αποκάλυψη από ξένο άσο του Παναθηναϊκού: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω εάν…»

Sportdog Team
Αποκάλυψη από ξένο άσο του Παναθηναϊκού: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω εάν…»

Αστέρι του Τριφυλλιού έφτασε κοντά στην… πόρτα της εξόδου.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «24sek.lt» της Λιθουανίας, ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποκάλυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά να φύγει από τον Παναθηναϊκό εάν η ομάδα αποχωρούσε από την Ευρωλίγκα για να συνεχίσει στο Basketball Champions League.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από την ομάδα εάν εκείνη πήγαινε στο Basketball Champions League. Ακόμη, θέλω να αγωνίζομαι στο ανώτερο επίπεδο που είναι η Ευρωλίγκα. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου, όπου του είπα ότι στην περίπτωση που θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα έφευγα. Αλλά, όταν τελείωσε η σεζόν, τότε όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής και ο πρόεδρος είπαν ότι θα παραμείνουμε. Τότε, όλα ήταν καλά», τόνισε ο Λιθουανός γκαρντ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο άγχος που είχε μέχρι οι «πράσινοι» να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του την 1η Ιουλίου:

«Μου είχαν πει ότι κατά 99% θα παραμείνω στην ομάδα, αλλά περίμενα μέχρι εκείνη την ημέρα. Είχα λίγο άγχος, αλλά με τον καιρό άρχισα να ηρεμώ. Ο κόουτς μου είχε υποσχεθεί την παραμονή μου, οπότε δεν το σκεφτόμουν πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags