Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα με νόημα από τον Πρίντεζη για το πότε θα σταματήσει από την Εθνική!
| 2018-09-08 21:46:00

Ατάκα με νόημα από τον Πρίντεζη για το πότε θα σταματήσει από την Εθνική!

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από τον Πρίντεζη για το πότε θα σταματήσει από την Εθνική!

Τι αποκάλυψε ο διεθνής φόργουρντ.

Στις δηλώσεις μετά τη νίκη της Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχθηκε ότι το World Cup 2019 λογικά θα σημάνει το "αντίο" του στην εθνική ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι με νόημα ότι ξέρει πότε να σταματήσει και θα το ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με μόνο 2 προπονήσεις. Η Εθνική ομάδα φημιζόταν για τη χημεία της και αυτό δεν βγαίνει όπως το θέλουμε. Έχουμε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Σερβία.

Οι αντίπαλοι είχαν παίξει ένα ακόμα φιλικό. Εμείς μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα στο παιχνίδι. Με ομάδες και σε τουρνουά λίγων ημερών πρέπει τα απλά πράγματα να τα κάνεις καλά. Είναι μικροί αυτοματισμοί που βοηθούν για να κερδίσεις.

Για την προσωπική του απόδοση: «Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, αν βρίσκουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σερβία για να κλειδώσουμε την πρόκριση στην τελική φάση». 

Για την παρουσία του στα προκριματικά: «Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά πέρυσι δεν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα κάνουμε ένα μικρό μπρέικ από την προετοιμασία και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Εθνική. Και ταυτόχρονα να βρεθούμε μεταξύ μας. Όσο πιο γρήγορα βρούμε τον αυτοματισμό μας τόσο το καλύτερο».

Όσο για το αν το World Cup 2019 θα είναι η τελευταία μεγάλη πρόκληση με την Εθνική: «Λογικά θα είναι η τελευταία πρόκληση. Επειδή είμαι ρεαλιστής, ξέρω όταν έρθει η ώρα θα πω πότε να σταματήσω. Να δούμε το επόμενο καλοκαίρι, αν περάσει και η σεζόν και βλέπουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags