Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Μπλατ για τον νέο Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πλάνο - Θα παίξουμε καλό μπάσκετ»
| 2018-09-10 16:31:00

Ατάκες Μπλατ για τον νέο Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πλάνο - Θα παίξουμε καλό μπάσκετ»

Sportdog Team
Ατάκες Μπλατ για τον νέο Ολυμπιακό: «Αυτό είναι το πλάνο - Θα παίξουμε καλό μπάσκετ»

Τι είπε για τις μεταγραφές και την... κόντρα με τα «παράθυρα» της FIBA.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε αισιόδοξος για το πώς θα κυλήσει η χρονιά του Ολυμπιακού και σημείωσε πως έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ, ενώ αναφέρθηκε στην κόντρα που υφίσταται στο παγκόσμιο μπάσκετ με αφορμή τα «παράθυρα» της FIBA.

Σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την bwin, ο κόουτς των Πειραιωτών ανέφερε: «Χαίρομαι που είμαι εδώ, σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Όταν μία εταιρία όπως η bwin σε στηρίζει, καταλαβαίνεις ότι όσα γίνονται στην ομάδα είναι σημαντικά και τί δουλειά γίνεται. 

Έχω δημιουργήσει ένα σύνολο, που πλαισιώνει τον πυρήνα από νέους και αθλητικούς παίκτες με κίνητρο και θέλουν να δώσουν στοιχεία που δεν υπήρχαν. Υπάρχουν δύο τρόποι να κοουτσάρεις, το να πάω με το σύστημα και το ναι πάω με τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, όπου και αν ήμουν, φρόντιζα πάντα να εκμεταλλεύομαι το δυναμικό που έχω. Θεωρώ ότι έχουμε καλό ρόστερ και θεωρώ ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα παρουσιάσουμε κάτι καλό και θα παίξουμε καλό μπάσκετ».

Αναφερόμενος στα «παράθυρα» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, τόνισε: «Eχω περάσει χρόνια και στις δύο πλευρές. Έχω υπάρξει προπονητής της Εθνικής Ρωσίας για 7 χρόνια και σε συλλόγους για 25. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι και στις δύο πλευρές, που ενδιαφέρονται για το άθλημα, αλλά όλο αυτό είναι καθαρά θέμα πολιτικής. Δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο στην εποχή μας. Είναι κάτι που βλάπτει το άθλημα και είναι μέχρι να βρεθεί κάποιος και να πει φτάνει πια, σταματήστε. Δεν είναι θέμα της μίας πλευράς ή της άλλης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags