Facebook Pixel «Όλοι κατάλαβαν τι έκανε ο Καϊμακόγλου»
| 2011-01-19 23:36:00

«Όλοι κατάλαβαν τι έκανε ο Καϊμακόγλου»

«Όλοι κατάλαβαν τι έκανε ο Καϊμακόγλου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους και 3/3 τρίποντα στη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της Λιέτουβους Ρίτας.

«Έχω πει πολλές φορές πως το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε καλή προπόνηση. Αν κάνουμε καλή προπόνηση, παίζουμε καλά. Έχουμε πολλά προβλήματα αυτόν τον καιρό, μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις τους βασικούς σου και λίγες ημέρες πριν από το ματς να πρέπει να αλλάξεις σχέδια.

Οι παίκτες είχαν εξαιρετική αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή παίξαμε κακή άμυνα, κάναμε και τρία λάθη και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο τα αλλάξαμε όλα αυτά, περάσαμε και τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Είναι μία σημαντική νίκη. Είναι προφανές πως κάποιοι παίκτες έχουν έλλειψη προπονήσεων. Ο Περπέρογλου ήταν άρρωστος, ο Διαμαντίδης χτύπησε στη διάρκεια, ενώ ο Τέπιτς παραπονέθηκε για πόνους στη μέση. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι»
ανέφερε αρχικά ο «Ζοτς».

Όσον αφορά την εμφάνιση του Καϊμακόγλου, σχολίασε: «Όλοι κατάλαβαν τι έκανε ο Καϊμακόγλου. Βλέπεις τη στατιστική, έχεις δει και τον αγώνα... Είναι εύκολο να καταλάβεις πως ήταν με διαφορά ο καλύτερος του παρκέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags