Facebook Pixel Sportdog.gr | Διψασμένος Πρίντεζης για Παγκόσμιο: «Το θέλουμε για πολλούς λόγους»
| 2018-09-13 23:04:00

Διψασμένος Πρίντεζης για Παγκόσμιο: «Το θέλουμε για πολλούς λόγους»

Sportdog Team
Διψασμένος Πρίντεζης για Παγκόσμιο: «Το θέλουμε για πολλούς λόγους»

Σε μεγάλα κέφια ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πώς η Ελλάδα έφτασε στη νίκη επί της Σερβίας και τόνισε πως είναι νωρίς να μιλήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Mιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε αρχικά: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με την Σερβία. Έχουμε μαζευτεί πάρα πολύ λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους. Φάνηκε σήμερα ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε αλληλοκαλύψεις και καταφέραμε να το συνδυάσουμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε».

Σε σχέση με την εικόνα που είχε προηγηθεί στο φιλικό με την Γαλλία, απάντησε: «Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο ματς. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με την Γαλλία, αλλά δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα και είχε ένα αβαντάζ».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Τα παιδιά είχαν κάνει εκπληκτική δουλειά όσο εμείς δεν ήμασταν εδώ. Στόχος μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που χτίζουν χαρακτήρα. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και στο Παγκόσμιο να περάσουμε, θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι».

Οσον αφορά στον στόχο του Παγκοσμίου, επεσήμανε: «Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Να δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση θα είμαστε. Αρχικά, πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε. Και το ματς με τη Γεωργία το θέλουμε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags