Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για Μάλτση - Φοβερό αφιέρωμα της FIBA
| 2018-09-15 23:27:00

Αποθέωση για Μάλτση - Φοβερό αφιέρωμα της FIBA

Sportdog Team
Αποθέωση για Μάλτση - Φοβερό αφιέρωμα της FIBA

Την αποκαλούν θρύλο.

Η FIBA αποθέωσε την Εβίνα Μάλτση και τον τοποθέτησε στις αθλήτριες που πρέπει να δουν οι φίλαθλοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τενερίφης.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα με τα κεντρικά πρόσωπα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Τενερίφης και τοποθέτησε την αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ανάμεσα στις αθλήτριες που πρέπει να δουν οπωσδήποτε οι φίλαθλοι του γυναικείου μπάσκετ.

«Θρύλος στη χώρα της και στην Ευρώπη. Μπορεί να πλησιάζει τα 40 έτη ζωής, όμως δείτε την Μάλτση σα να παίζει μία έφηβη! Στο Eurobasket της Τσεχίας ήταν αουτσάιντερ, αλλά είδαμε την Ελλάδα να πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία μέχρι τα ημιτελικά, με την Μάλτση να έχει τον ρόλο του οδηγού. Η πρώην MVP του Eurobasket είναι πάντα έτοιμη και θα βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των αντίπαλων σκάουτερ, επειδή θα σε πληγώσει αν μείνει μόνη της. Οι ομάδες θα προσπαθήσουν να την περιορίσουν, όμως ο ρόλος της θα περιλαμβάνει και τα καθήκοντα της καθοδήγησης στις πιο νεαρές αθλήτριες της ομάδαςς. Μην αμφισβητείτε την ικανότητα της Μάλτση να γράψει νέες σελίδες ιστορίας και η Ελλάδα μπορεί να σας... δαγκώσει με αυτή την σούπερ βετεράνο στις τάξεις της», αναφέρει το εκτενές αφιέρωμα της FIBA, που περιλαμβάνει επίσης τις Μπριάνα Στιούαρτ (ΗΠΑ), Λι Γιουερού (Κίνα), Νταιάνα Ταουράσι (ΗΠΑ), Σαντρίν Γκρουντά (Γαλλία), Ανταόρα Ελονού (Νιγηρία), Λιζ Κάμπατζ (Αυστραλία), Άλμπα Τόρενς (Ισπανία), Κία Νερς (Καναδάς), Αν Βόουτερς (Βέλγιο) και Σου Μπερντ (ΗΠΑ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags