Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει φωτιές ο Παπαπέτρου: «Αυτό περιμένω στο ΣΕΦ»
| 2018-09-17 13:34:00

Ανάβει φωτιές ο Παπαπέτρου: «Αυτό περιμένω στο ΣΕΦ»

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές ο Παπαπέτρου: «Αυτό περιμένω στο ΣΕΦ»

Ο άσος του Παναθηναϊκού περιγράφει τι περιμένει να δει κατά την επιστροφή του μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Όταν μπαίνεις μέσα στις 4 γραμμές δεν υπάρχουν φιλίες, καλώς ή κακώς. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται έτσι είναι. Και με τον Κώστα το Σλούκα και με το Νικ έχουμε μεγαλώσει μαζί αλλά με τις ομάδες μας, ο καθένας κάνει τη προσπάθεια του για την ομάδα του», ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου στο «Γκολ χωρίς σύνορα» για την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον 24χρονο φόργουορντ να τονίζει για την επιστροφή του στο ΣΕΦ:

«Είναι λογικό να υπάρχουν αποδοκιμασίες, το περιμένω, είναι ΟΚ από κει και πέρα δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα».

Παράλληλα, ο Παπαπέτρου ανέφερε για τη νέα σεζόν: «Είναι μια ομάδα πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις, με πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο που συνδυάζει και ποιότητα και ενέργεια. Μια χαρά νιώθω, είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου , κοιτάω μπροστά σ αυτά που έρχονται».

Επιπρόσθετα, ο Παπανικολάου μίλησε και για την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του τρόπο παιχνιδιού. Σίγουρα θα δούμε διαφορετικά πράγματα, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού πιο γρήγορο, πολλές αλλαγές και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι».

Σε αυτό το κομμάτι, ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: «Έχει αλλάξει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας, καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με τον κόουτς Σφαιρόπουλο, είναι ακριβώς το αντίθετο. Θα παίξουμε ένα γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, ένα μπάσκετ της εποχής».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags