Facebook Pixel Sportdog.gr | ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια
| 2018-09-20 18:20:00

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια

Sportdog Team
ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί για δύο ακόμα χρόνια

Μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους και την μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το νέο λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με κοινό όραμα την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζεται δυναμικά μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό του πρωταθλητή της Basket League στις προσπάθειές του για κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, μιλώντας στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «H εφετινή σεζόν έχει «διπλή» ιστορική σημασία: Από τη μία, συμπληρώνονται τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και από την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Στα 60 χρόνια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, τον αθλητισμό και την κοινωνία. Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως ανακαινισμένα σχολεία στο Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα, τα οποία υπέστησαν σημαντικές φθορές στις πυρκαγιές του Ιουλίου. Είμαστε περήφανοι που έχουμε δίπλα μας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε περαιτέρω τις αξίες του αθλητισμού».

O Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, επεσήμανε: «Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας αποφασίσαμε να ενώσουμε δύο ισχυρά brands με τη μετονομασία του συλλόγου σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ελπίζοντας ότι η συνεργασία μας θα εμπλουτιστεί τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχηθώ «καλή επιτυχία»  στους παίκτες και την προπονητική ομάδα για τη σεζόν που ξεκινά και αναμένεται να είναι συναρπαστική».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική, καθώς συμβολίζει την ένωση δύο μεγάλων εταιρειών, του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες εφέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια και τα 60 χρόνια λειτουργίας, αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο ΟΠΑΠ διαθέτει τεράστια προσφορά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας ένα πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο».

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και  θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα».

Ο παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με την ομάδα μας και έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία». 

 

Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Μάνος Παπαδόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ – Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος - Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ και παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
 


Μάνος Παπαδόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ – Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος - Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ


Μάνος Παπαδόπουλος- Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ



Τσάβι Πασκουάλ- Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ,  Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου – Παίκτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ



Οδυσσέας Χριστοφόρου, Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ



Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ


Μάνος Παπαδόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ



Τσάβι Πασκουάλ – Προπονητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ


Ιωάννης Παπαπέτρου – Παίκτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Μάνος Παπαδόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Καμίλ Ζίγκλερ  – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος – Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags