Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή απάντηση Σφαιρόπουλου για το... καρφί του Στρέλνιεκς!
| 2018-09-22 23:20:00

Φοβερή απάντηση Σφαιρόπουλου για το... καρφί του Στρέλνιεκς!

Sportdog Team
Φοβερή απάντηση Σφαιρόπουλου για το... καρφί του Στρέλνιεκς!

Τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός για τον πρώην παίκτη του.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός πέρυσι έπαιζε παλιομοδίτικο μπάσκετ, ατάκα που μεταφράζεται με αιχμή προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Έλληνας κόουτς ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σχόλιο, στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και απάντησε με αφοπλιστική ατάκα, αφού τόνισε πως «Τους παίκτες μου τους αγαπώ όλους, ο,τι και να πουν»!

Παράλληλα, ανέφερε για την πορεία του στον Ολυμπιακό: «Σε κάθε ομάδα ζεις μεγάλες στιγμές, με τον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές… τα πρωταθλήματα Ελλάδος. Όποιος μπορέσει και το κατακτήσει γενικά είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία, κάναμε νίκες που ο Ολυμπιακός δεν είχε ξανακάνει στη ιστορία του, για παράδειγμα μέσα στη Βαρκελώνη. Κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 13 χρόνια, παίξαμε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, τερματίσαμε δυο φορές τρίτοι στην κανονική περίοδο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Αυτά δεν είναι εύκολο να γίνουν. Σίγουρα κρατάς τις καλές στιγμές, δεν ξεχνάς όμως και τις κακές γιατί από αυτές θα γίνεις καλύτερος».

Σχετικά με το αν του λείπει η καθημερινότητα στους πάγκους, υποστήριξε: «Ακόμη όχι, ήταν καλό αυτό το κενό, είναι μια στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου να κάνεις μία ανασύνταξη στη σκέψη σου, να σκεφτείς νέα πράγματα, να δεις νέα πράγματα, να καθορίσεις πως θα συνεχίσεις από εδώ και πέρα. Είναι σημαντική αυτή η στιγμή της αποχής για να δεις πως θα πορευτείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags