Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανοιχτό κάλεσμα Πασκουάλ στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι ζήτησε από τους οπαδούς
| 2018-09-25 11:46:00

Ανοιχτό κάλεσμα Πασκουάλ στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι ζήτησε από τους οπαδούς

Sportdog Team
Ανοιχτό κάλεσμα Πασκουάλ στον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι ζήτησε από τους οπαδούς

Ο Καταλανός τεχνικός θέλει το γήπεδο γεμάτο.

Όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά τη διάρκεια της «πράσινης» Media Day:

Για τα νέα πρόσωπα της ομάδας και το τορνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

Εύχομαι όλοι να έρθουν σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός, για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Θα είναι μια σπουδαία στιγμή για να βρεθούμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ. Όντως, έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Η έναρξη της νέας χρονιάς πλησιάζει. Πιστεύω πως έχουμε ένα ρόστερ που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους και που θα τους κάνει περήφανους για την ομάδα τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στο τέλος της θα δούμε αν πετύχαμε ή όχι. Η φιλοσοφία μας θα είναι ίδια.

Για το τι προσπάθησε να βελτιώσει στο φετινό ρόστερ:

Κάθε σεζόν είναι διαφορετική και κάθε καλοκαίρι δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και προσπαθούν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές κινήσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πρέπει να έχουμε την νοοτροπία πως έχουμε τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης και τώρα πρέπει να βρούμε τη χημεία μεταξύ τους και να έρθουν οι νίκες.

Για το τι περιμένει στα επόμενα φιλικά κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες:

Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά για σαράντα λεπτά, όμως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να είμαστε συγκεντρμένοι. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε απέναντι στην Χίμκι, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα που γίνεται πιο δύσκολο: 

Κάθε νέα χρονιά φαίνεται πιο δύσκολη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η προηγούμενη ήταν εύκολη. Αμφότερες οι δύο διοργανώσεις (Euroleague και πρωτάθλημα) θα είναι πολύ δύσκολες. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Έτσι είναι. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και μετά να δούμε τι κάναμε.

Για τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες το καλοκαίρι:

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς και  ο δεύτερος πως η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να προκριθεί στο Μουντομπάσκετ 2019. Κάποιοι παίκτες έπαιζαν για 25΄ σε κάθε αγώνα, ενώ δεν ήταν έτοιμοι. Ευτυχώς, γενικά στην Ευρώπη δεν υπήρχαν τραυματισμοί παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags