Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μυθική ατάκα Θανάση Γιαννακόπουλου για τον Παύλο Γιαννακόπουλο
| 2018-09-27 07:52:00

Μυθική δήλωση Θανάση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Μυθική δήλωση Θανάση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό

Ο,τι και να πεις κανείς για τα δύο αδέρφια, θα είναι λίγο...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν συγκινημένος στο γκαλά για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μίλησε για το πάθος που είχε ο αδερφός του για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Είναι αλήθεια ότι ο Παύλος είχε προσφέρει πολλά και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, πέρασε από όλα τα στάδια της ομάδας και από όλους τους θώκους. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που τον έχασα και όχι μόνο αυτό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο».

Γι΄ αυτό που θυμάται από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και θα μείνει για πάντα στη μνήμη του: «Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις. Όπως κι εγώ είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, ο Παύλος ήταν περισσότερο. Πέρασε από όλα τα αξιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας κι αυτό το πράγμα είναι για εμάς μια παρακαταθήκη από αυτόν», 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε παράλληλα και τις ομάδες που ήρθαν στην Αθήνα για το τουρνουά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ομάδων για την παρουσία τους εδώ, που δέχθηκαν την πρόσκληση. Όπως και όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Εκείνο που θέλω να πω πραγματικά, είναι πως ο Παύλος ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός και δύσκολα θα βρεθεί ένας με αυτή τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι φωτογραφίες που πρέπει να δει κάθε φίλος του Παναθηναϊκού: Δημήτρης-Ζοτς ξανά μαζί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags