Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπράβο Δημήτρη Γιαννακόπουλε - Τρομερή ατάκα για Ολυμπιακό - Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!
| 2018-09-28 10:51:00

Μπράβο Δημήτρη Γιαννακόπουλε - Τρομερή ατάκα για Ολυμπιακό - Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!

Sportdog Team
Μπράβο Δημήτρη Γιαννακόπουλε - Τρομερή ατάκα για Ολυμπιακό - Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!

Ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων σε συνέντευξη καρδιάς.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, τόνισε πως υπάρχουν επαφές με την Ευρωλίγκα για διεξαγωγή Final 4 στην Αθήνα, όχι όμως στο ΟΑΚΑ, αλλά κάπου αλλού με επετειακό χαρακτήρα. Δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αν και το μυαλό όλων πήγε στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο).

«Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον», ανέφερε ο ηγέτης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

«Συζητιέται πολύ έντονα για το Final 4 του 2020, υπάρχει διάθεση της Ευρωλίγκας. Τώρα μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ, αλλά κάποιο άλλο γήπεδο στην Αθήνα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει μια σκέψη να γίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο στα 20 χρόνια από την ίδρυσή της», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Για τη συμφιλίωση με την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Λάθη πάντα γίνονται. Σίγουρα υπήρξαν λάθος δράσεις και αντιδράσεις, τα βάλαμε όμως κάτω, υπήρξε αναγνώρισε και από τις δύο πλευρές και προχωράμε».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags