Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Έτσι «απάντησε» ο Τόμας στο «κράξιμο» των οπαδών του ΠΑΟ - Κίνηση-φωτιά από Πασκουάλ
| 2018-09-28 17:13:00

Απίστευτο: Έτσι «απάντησε» ο Τόμας στο «κράξιμο» των οπαδών του ΠΑΟ - Κίνηση-φωτιά από Πασκουάλ

του Pick n' Scroll
Απίστευτο: Έτσι «απάντησε» ο Τόμας στο «κράξιμο» των οπαδών του ΠΑΟ - Κίνηση-φωτιά από Πασκουάλ

Τρομερά πράγματα στον Εξάστερο με τον Αμερικανό. Το πήρατε χαμπάρι;

Η τελευταία χρονικά μεταγραφή του Παναθηναϊκού ήταν αυτή στη θέση «4». Τον παίκτη, δηλαδή, μπροστά από τον Κωνσταντίνο Μήτογλου. Πολλά ακούστηκαν πριν κλείσει ο Ντεσόν Τόμας.

Το όνομα του Οκάρο Ουάιτ ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου και όχι μόνο. Ο Ουάιτ, όμως, ήταν δεσμευμένος με τους Καβαλίερς μέχρι τις 5 Αυγούστου και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να περιμένει, καθώς μάλιστα οι ποιοτικές διαθέσιμες επιλογές ήταν ελάχιστες. Μία από αυτές ήταν και ο Τόμας, ο οποίος και τελικά ήταν εκείνος που πήρε τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Στο άκουσμα του ονόματος αυτού ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ενθουσιάστηκε. Ηθελε τον Ουάιτ, ενώ τα μυαλά του είχαν... φουσκώσει ακόμη περισσότερο, όταν ακούστηκαν και τα ονόματα του Αντονι Ράντολφ και του Ντέρικ Μπράουν. Ο Ράντολφ, όμως, και ο Μπράουν ήταν σε χρήματα που δεν μπορούσαν να πλησιάσουν οι πρωταθλητές. Πάνω-κάτω το ίδιο ίσχυε και για τον Ουάιτ.

Ετσι, οι «πράσινοι» πήγαν στη περίπτωση του Τόμας, που δεν είναι σούπερ σταρ, αλλά είναι ένας παίκτης, που κάνει εξαιρετικά το πρώτο πράγμα, που θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ από το βασικό του «4άρι»: σουτάρει πολύ καλά. Κάτι, που έδειξε και στο χθεσινό φιλικό με τη Χίμκι, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο. Ο Τόμας είχε 14 πόντους με 4/6 τρίποντα. 

Στο πολύ γρήγορο σύγχρονο μπάσκετ, δεν αρκεί να κάνεις κάποια πράγματα καλά. Πρέπει να είσαι και πολύ γρήγορος και ειδικά στην εκτέλεση ο Τόμας είναι... αστραπή, σουτάροντας με το που η μπάλα φτάσει στα χέρια του.

Επιπλέον, είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία Ευρωλίγκας και μάλιστα τον ξέρει και ξέρει ο ίδιος άριστα τον Πασκουάλ, αφού είχαν συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα.

Πάντα ο κόσμος των μεγάλων ομάδων θέλει λαμπερά ονόματα, αλλά αρκετές φορές τη δουλειά την κάνουν και οι δεύτεροι και τρίτοι παίκτες. Και βέβαια ο Τόμας δεν είναι μικρό όνομα, έχοντας αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Εφές. Δεν είναι σούπερ σταρ, αλλά δεν είναι απ' αυτούς που λες ότι έχουν φτωχό βιογραφικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη μπίζνα του Παϊρόζ δεν είναι ο ΠΑΟ - Εκεί σκάει τα λεφτά - Τινάζει στον αέρα τα πάντα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags