Facebook Pixel "Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό..."
| 2011-08-31 09:52:00

"Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό..."

"Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό..."

Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ο Ρομέιν Σάτο. Τι χαρακτήρισε "όμορφη κόλαση" και τι είπε για τον Ντέιβιντ Λόγκαν.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Πράσινη":

Για την επιστροφή του στη χώρα μας: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι και πάλι στην Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία με την οικογένειά μου το καλοκαίρι, αλλά τώρα έχουμε και πάλι δουλειά. Είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας και να τους διατηρήσουμε στην κατοχή μας».

Για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι: «Ξέρω πολύ καλά τι λεγόταν, τι γραφόταν, αλλά και το τι έχει γίνει όλον αυτόν τον καιρό. εγώ ήμουν και είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο.

Δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου όλο αυτό το διάστημα πως υπήρχε η πραγματική περίπτωση να μη γυρίσω στην Ελλάδα και να μην ξαναφορέσω τη φανέλα της ομάδας μου. Όλα αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι και πάλι στην Ελλάδα και από την Πέμπτη έχουμε πάρα πολλή δουλειά».

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι η αποστολή μας τη νέα σεζόν θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έχουμε χάσει δυο σημαντικούς παίκτες, τον Αντώνη (σ.σ. Φώτση) και τον Ντρου (σ.σ. Νίκολας), αλλά έχουμε πάρει και δυο πολύ καλούς παίκτες. Με σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά και πολύ δύσκολη. Έχουμε και το Ζλάτιμπορ μπροστά μας. Κόλαση. Αλλά όμορφη κόλαση».

Για τον Ντέιβιντ Λόγκαν: «Τον ξέρω καλά τον Λόγκαν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι όταν μπει για τα καλά στη νοοτροπία της ομάδας μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του και ξέρω καλά τι μπορεί να κάνει. Τώρα ήρθε η ώρα να παίξω και συμπαίκτης του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags