Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε καμπάνα στους Αγγελόπουλους - Γιατί τους τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής
| 2018-10-04 16:15:00

Έσκασε καμπάνα στους Αγγελόπουλους - Γιατί τους τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής

Sportdog Team
Έσκασε καμπάνα στους Αγγελόπουλους - Γιατί τους τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής

Τι συνέβη με τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό, για δηλώσεις που κρίθηκαν προσβλητικές και υβριστικές σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ.

Αναλυτικά: 

«Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.
2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.
69/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και
2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags